ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Για την διευκόλυνσή και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, διαθέτουμε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Αντικαταβολή

 Πληρώστε τον υπάλληλο της courier, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλες τις πόλεις της Ελλάδας ανεξαρτήτου βάρους.

  • Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα

 Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από τα κατάστηματα μας στην Θεσσαλονίκη 25ης Μαρτίου 229 - Ευκαρπία, Τηλ. 2310 686786 και Μεγ. Αλεξάνδρου 84 - Εύοσμος, Τηλ. 2310 558655

  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (ATTICA BANK) :

ΙΒΑΝ: GR97 0160 8800 0000 0008 5148 532
ΣΙΑΜΑΤΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

  • Με πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας ή Paypal

Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε κρυπτογραφημένο ασφαλές περιβάλλον (SSL) του δικτύου της τράπεζας EUROBANK ή του δικτύου Paypal. Το sisily σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει και δεν χειρίζεται τα στοιχεία της κάρτας σας.

 

Για οποιαδήποτε απορία η πληροφορία σχετικά με τα παραπάνω επικοινωνήστε μαζί μας. 


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠOΣΤΟΛΗΣ

Το www.sisily.gr συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ με βασικό στόχο τη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές και τη καλύτερη, αποδοτικότερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.

Για όλη την Ελλάδα
Για αγορές έως 49€ 4,00€
Για αγορές άνω των 50€ ΔΩΡΕΑΝ
Έξοδα Αντικαταβολής

 

Με το που καταχωρείτε την παραγγελία θα σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελιάς σας. Ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας που συνεργαζόμαστε.

Σημείωση: Εάν επιθυμείτε το προϊόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε για τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση παραλήπτη στο σύστημα καταχώρισης παραγγελίας.

Παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Σάββατο (εκτός από αργίες). Παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα Παρασκευή από τις 5.00 μ.μ. και μετά, θα περάσουν τα στάδιο έγκρισης, προετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ: Εάν υπάρξει καθυστέρηση με την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, σε εύλογο χρονικό διάστημα, μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου για να σας ενημερώσουμε για τους λόγους καθυστέρησης καθώς και τον αναμενόμενο χρόνο αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα μπορείτε (εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί) να ζητήσετε την αλλαγή της παραγγελίας σε άλλο είδος ή ακόμα και την ακύρωση της παραγγελίας σας και επιστροφή των χρημάτων σας.

 

Για οποιαδήποτε απορία η πληροφορία σχετικά με τα παραπάνω επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Cart0
Σύνολο:0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!