Πολιτική Επιστροφών

 1. Εντός καταστήματος:
  Εάν έρθετε στο κατάστημα μας για αντικατάσταση θα λάβετε αντικατάσταση προϊόντος με οποιαδήποτε άλλο είδος (τηλεφωνήστε μας για να σας ενημερώσουμε).

 2. Ταχυδρομικά:
  • Αντικαθιστούμε το προϊόν, με δική μας χρέωση αποστολής:
   Εάν σας στείλαμε λάθος είδος σε σχέση με την παραγγελία σας, θα σας στείλουμε αυτό που παραγγείλατε ειδάλλως αν δεν υπάρχει πλέον μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων ή να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο προϊόν ίδιας η μεγαλύτερης αξίας.
   Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό (αν και πάντα ελέγχουμε το προϊόν πριν το ταχυδρομήσουμε). Ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με άλλο πανομοιότυπο στο ίδιο μέγεθος. Θα σας σταλεί άμεσα (δηλαδή εντός μερικών ημερών).
  • Αλλάζουμε το προϊόν με δική σας χρέωση:
   εάν δεν σας κάνει το μέγεθος
   εάν δεν σας ικανοποιεί το ρούχο
   Θα σας αλλάξουμε το προϊόν με οποιαδήποτε άλλο μέγεθος ή μάρκα προϊόντος που επιθυμείτε.
   Η χρέωση επιστροφής του βαρύνει τον πελάτη, εάν θέλετε αλλαγή με ένα άλλο είδος/μέγεθος/χρώμα, τότε μας ενημερώνετε για την επιλογή επιστροφής.

Προϋποθέσεις Επιστροφής

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους 

 • σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του sisily.gr σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε.
 • σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν.

Προιόντα γίνονται δεκτά προς αλλαγή ή επιστροφή μόνο όταν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή πλυθεί. 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε δέκα 10 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την καταβολή του τιμήματος που μας καταβάλατε σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα του Sisily

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις :

 • επικοινωνήσετε εντός 2 εργάσιμων ημερών με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα
 • σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος εντός 10 ημερών με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα ή υπαναχώρησης εντός 10 ημερών σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί
 • το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Δ.ΑΠ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται όταν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν. Μπορείτε να καλέστε στο 2310 686786 ή να αποστείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Για οποιαδήποτε απορία η πληροφορία σχετικά με τα παραπάνω επικοινωνήστε μαζί μας.

Cart0
Σύνολο:0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!